2008. december 29., hétfő

Ez itt a 4 órás munkahét blog.

Mi a 4 órás munkahét blog témája? 

Munkaidő csökkentés, hatékonyság és jövedelem növelés. Kapcsolódó témák Timothy Ferris - 4 órás munkahét c. könyvéhez.Kérdések, válaszok, tapasztalatok. Ne hezitálj, máris írd meg ha már olvastad a könyvet, van tapasztalatod, vagy kérdésed. Számomra a Titok óta az egyik leginspirálóbb könyv. Sok mindenben megerősített, hogy jó úton járok, és rengeteg új ötletet kaptam. 

 Sikeredért, Szilárd

4 megjegyzés:

Csiniruha írta...

Én is olvastam, s azóta sokmindenen változtattam. Nagyszerű a könyv, többszöri elolvasást ajánlok mindenkinek! A gazdagpapa óta ezt áttörésnek tartom ebben a témában, mert nagyon gyakorlatias, s mivel közel állok a küzdősportokhoz, teljesen érthető a szerző hozzáállása. Egyfajta túlélő stratégiát nyújt azok számára, akik már nagyon unják a röghözkötöttséget.Mióta olvastam, vettem egy laptopot és leköltöztem vidékre, ahol naponta úszhatok, bicajozhatok és futhatok, s nem kell Budapesthez kötődnöm. Felnyitotta a szemem egyértelműen.
Dr.Rémay László www.gazdagmama.hu

No.1 Internet marketing Course írta...

4 órás munkahét

Egy új fogalom azoknak, akik azt hiszik: versenyt kell űzni abból, hogy ki dolgozik többet. Ők még nem tudják, hogy a 21. században a profik "kiszerveznek" és a trendeket lovagolják meg.
Timothy Ferriss az életstílus forradalmának technikai lépéseit gyakorlatát tanítja olvasóinak!
Nekem jelentősen javult a hatékonyság indexem.
Ezt a könyvet ajánlom minden olyan vállalkozónak és elfoglalt embernek, aki úgy érzi, hogy mindent neki kell elvégezni ahhoz, hogy rendben menjenek a dolgai.

Gólya Gergely

Névtelen írta...

Szia Szilárd! Már nagyon sok jót hallottam erről a könyvről, örülök neki, hogy Tőled és a többiektől is szép felépítést olvashattam róla. Most már biztos, h. elolvasom, aztán közkívánatra jelentkezem.
mlmzsenikepzo

Unknown írta...

Tim irománya nálam bekerült a TOP 5-be!

Jó példa lehet a srác élete és eredményei (és a gondolkodásmódja) mindnyájunknak.

Szász CAPICON Mátyás